Massage i Mjölby

Hej på er i vårvädret!

Eftersom jag har ett jobb där jag går och står mycket så blir det mycket belastning på både benen och ryggen, så nu har jag bokat massage hos en massör i Mjölby. Ofta på kvällarna så sitter jag och masserar både fötterna och underbenen så gott det går med antingen någon kräm eller liniment och det gör väldigt gott. Men tillslut så räcker inte riktigt bara det utan med jämna mellanrum behöver jag boka mig för en massage.

Jag har märkt att om jag bokar tid ungefär en gång i månaden så brukar det räcka ganska långt. Då känner man att man behöver och man känner hur härligt det är och vilken skillnad det gör, men samtidigt har jag inte samlat på mig allt för mycket besvär. Just ryggen är ju inte så lätt att behandla själv även om jag gör det jag kan. Jag brukar till exempel värma en vetekudde och lägga om ryggen på kvällarna när jag sitter vid tv:n. Ett annat tips är att lägga sig på golvet med benen upp mot väggen eller vinklade över en stol för om man ligger så i tjugo minuter så får ryggens discar en möjlighet att återhämta sig och liksom svälla igen. Under dagen så pressas de ihop av tryck och belastning, men om man ligger ner och avlastar på det sättet så gör det väldigt gott för ryggen.

Sen så är ju en massage det absolut bästa sättet att mjuka upp ömma och stela muskler och jag bokar ju alltid en helkroppsmassage i och med att jag vill få lindring för både trötta ben och för ryggen. Imorgon ska jag äntligen på massage igen och det ska bli väldigt härligt. Hoppas ni har en riktigt fin dag och ta hand om er!